Η εταιρεία

Η EL-PHARM ξεκίνησε το 1989 από τον Ελευθέριο Σιούτη σαν ατομική επιχείρηση και μετεξελίχθηκε, με την συνδρομή των άλλων τριών μετόχων της εταιρείας, τον Σταύρο Σιούτη, τον Δημήτρη Καροπλεσίτη και τον Ευστράτιο Χατζηδάκη στη σημερινή φαρμακαποθήκη η οποία συγκαταλέγεται στις 10 μεγαλύτερες του κλάδου των ιδιωτικών φαρμακαποθηκών της χώρας μας όσον αφορά την κερδοφορία.

Η El Pharm σήμερα καλύπτει πλήρως ένα μεγάλο δίκτυο φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα σε φάρμακα, παραφαρμακευτικά προϊόντα και άλλα είδη που διατίθενται στα φαρμακεία.

Με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2.100 τ.μ. και ένα μεγάλο στόλο 15 αυτοκινήτων εξυπηρετεί πρωτοποριακά, 350 συνεργαζόμενα φαρμακεία, σε καθημερινή βάση.


Η φιλοσοφία μας

Από τα πρώτα βήματα της, η El Pharm έβαλε το φαρμακείο και τον φαρμακοποιό στην πρώτη θέση των δράσεων της, Η διοίκηση σε στενή συνεργασία με το εμπορικό τμήμα της εταιρίας λειτουργούν με γνώμονα την άμεση, ευέλικτη, φιλική και πάντα ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και υποστήριξη των φαρμακείων.

Η φιλοσοφία που υιοθέτησε από το ξεκίνημα της El Pharm είναι “η πόρτα μας είναι πάντα ανοικτή στις ανάγκες, τους προβληματισμούς και στις απόψεις των πελατών μας”. Από τον οδηγό έως και τον πρόεδρο της επιχείρησης, “είμαστε όλοι μαζί στρατευμένοι” στην εξυπηρέτηση των φαρμακείων. Αυτή την ευθύνη αναλαμβάνει η εταιρία στους πελάτες της. Αυτό το καθήκον τη κάνει πιο διαφορετική από τις άλλες μεγάλες φαρμακαποθήκες του κλάδου

Η εξυπηρέτηση του πελάτη είναι το καθήκον μας….


Οικονομικά στοιχεία
Ισολογισμός 2014 (αναρτήθηκε 10/6/2015)